Forside
Restaurant
Selskabsmenuer
Selskaber
Ophold
Overnatning
Annexet
Vilmarksvandringer
Badeferie
Kurser og møder
Kontakt
Menu
Forside
Restaurant
Selskabsmenuer
Selskaber
Ophold
Overnatning
Annexet
Vilmarksvandringer
Badeferie
Kurser og møder
Kontakt
Restaurant
Foretter
Cremet suppe af Persillerod med ramsløgsolie og sprød Serrano
Røget laks med rejer marineret i ramsløg
Hovedretter
Wiernerschnitzel af kalvekød med ærter-stegte kartofler og smørsauce
Kalvemørbrad med Timbale af gulerod, syltet rødløg, forårsgrønt, nye kartofler og svampe sauce
Desserter
Koldskåls-panna cotta med jordbærlåg
Tallerken med Fransk chokoladekage, creme brulee og is
1 ret
kr. 198,-
2 retter
kr. 250,-
3 retter
kr. 300,-
Hver torsdag kan man bestille stegt flæsk.
Bestil bord forud